Columinate

Columinate Collage
Columinate commissioned Workspace Design to renovate the house that they had bought for their new offices, with the brief being, that once you step into the house, the interior was to reflect a corporate office and not a converted home office.  Structural changes were made to alter the bedrooms into one large open plan office and additional ablution facilities were built in order to meet compliance regulations.  The billiards table that came with the acquisition of the house, was kept in it’s original state and used as an impressive boardroom table.  The result was a fun, yet efficient corporate office interior.

“Workspace Design was commissioned to renovate the new premises bought for our expanding team at Columinate.  Their proposed layout was well thought-out and they paid specific attention to detail, things we never thought about.  The managed our project from beginning to end and all within the proposed time-frame, which was quick and efficient.” – Marketing Director Columinate

View Portfolio of PhotosColuminate Spool